Husmorsknep. Istället för att köpa saltade solroskärnor (som ofta kan innehålla konstiga ämnen) kan man köpa vanliga naturella och själv salta dem. Häll bara i en skvätt olja och lagom med salt (beror på hur salt man vill ha solroskärnorna) i en stekpanna, samt de naturella fröna och stek på medelvärme. När fröna börjar "poppa" kan man vänta ca en halv minut och sedan är de klara! Passar perfekt som kvällssnacks för den lite mer nyttighetstänkande!
Knep av Lovisa Löfgren från den 20 sep 2014
Sponsrad länk:
Här på Husmorsknep.se har vi samlat hundratals smarta knep i vardagen. Mycket är sånt som mormor alltid har kunnat. Du kan själv bidra genom att dela med dig av ditt eget knep.
Husmorsknep fyller 8. Sajten fyller åtta år! Det firar vi med några av våra bästa knep från åren som gått!Mirakelkuren mot fläckar
Köket
Badrummet
Städskrubben
Trädgården
Medicinskåpet
Tvättstugan