Husmorstips

Välkommen till Husmorsknep.se - din mormor på nätet. Vi har byggt en plats på nätet för den där kunskapen som är så bra att ha, men som riskerar att glömmas bort. Här har du möjlighet att, tillsammans med andra finurliga människor, samla alla husmorstips i en kunskapsbank för hemmet.

Sajten är inte kommersiell så du slipper störande reklam. Här kan du söka, kommentera och betygsätta husmorstipsen. Du kan själv bidra, genom att skicka in dina smarta lösningar.

"Gula fläckar under ärmarna på kläder när du använt antiperspirant? Blanda diskmedel med citronsyrepulver och stryk över fläcken. Vänta en halvtimme och skölj bort medlet. Efter att du sedan tvättat plagget som vanligt, ska fläckarna vara borta" skriver Deo i sitt knep.

"Om du vill slippa baksmälla efter en utekväll kan du dricka vispgrädde innan du går och lägger dig" tipsar Filip i sitt knep.

"Lägg aluminiumfolie i botten av ugnen, så ramlar allt fett och skräp ner på den. När du flyttar från din bostad tar du bort foliet och ugnen är som ny" tipsar Mats i sitt knep.

Öl mot sniglar i trädgården, potatismjöl mot svettfläckar och den bästa fällan för bananflugor - här hittar du alla sorters husmorstips. Använd sökfunktionen ovan för att hitta det du söker - eller tipsa andra om dina bästa knep!

Lägg till nytt knep

Odla i avklippta mjölkpaket

Toppentips mot akut migrän

Mineralvatten mot fläckar på rostfritt

Smör bra husmorstips mot brännässlor

Yes mot rödvinsfläckar

Barnolja ger snyggt duschdrapperi

Husmorstips för ren tvättmaskin

Städskrubben - alla husmorstips för städning

 

Köket Tvättstugan Städskrubben Badrummet Medicinskåpet Trädgården

Om Husmorsknep.se Kontakt & Feedback RSS